Ételeink tálalási mennyisége:

  • Leves nagy: 4,5 - 5 dl
  • Leves kicsi: 2,5 - 3 dl
  • Főzelék üres: 4 dl
  • Főzelék feltéttel: 3,5 dl
  • Egytálételek nagy: 40 45 dkg l
  • Egytálételek kicsi: 20 - 25 dkg l
  • Fitnesz kicsi: 20 - 25 dkg
  • Húsok nyersen: 8-14 dkg
  • Köretek: 15-30 dkg
  • Vegetáriánus: 30 - 40 dkg
  • Mártások: 1-2,5 dl
  • Desszertek: 10-25 dkg
  • Savanyúság: 8 - 10 dkg
  • NM: 4,5 dl leves +  40 dkg főétel
  • KM / RM: 2,5 - 3 dl leves + 20 - 25 dkg főétel
  • TM: 20 - 25 dkg főétel + desszert